Gelanceerd: coronareischeck.nl

Het coronavirus zorgt voor veel onzekerheid in de reisbranche. Kan ik reizen? En zo ja, waar kan ik heen en wat zijn de regels? De website van de Nederlandse overheid staat boordevol informatie per specifiek land, maar het is lastig om in één oogopslag te zien waar je wel/niet heen kunt reizen.

Wij vinden dat dit beter kan en om deze reden hebben wij de website coronareischeck.nl gelanceerd. Door middel van deze tool willen we reisadviseurs helpen om in één oogopslag het (corona)reisadvies voor meerdere landen te bekijken.

De data die gebruikt wordt is afkomstig van de overheid en wordt ieder uur bijgewerkt. Wil je de kaart publiceren op je eigen website? Via een I-Frame kun je dit eenvoudig zelf regelen. Je gebruikt hiervoor de volgende URL:  https://www.coronareischeck.nl/embed/

Dit ziet er als volgt uit:​​​

Er is geen toestemming voor het plaatsen van de kaart nodig. Een veel gehoorde opmerking is "alleen samen krijgen wij het coronavirus onder controle" en daar sluiten wij ons graag bij aan. 

Show all articles

FalcoTravel

FalcoTravel is specialized in making rental websites including reservation system for holiday homes, holiday parks & tour operators.